26 januari 2009

Fokus - Karo Bio idag

Karo Bio har fortsatt upp idag, Handelsbanken handlade mycket på förmiddagen, sålde en del sent idag, hamnade dock på +74000 aktier idag också, de fortsätter alltså köpa på sig mer.

Enligt rykten på Börssnack så har Hendelsbanken träffat Karo Bio och fått positiva signaler, men det är obekräftade rykten, och osäkert hur mycket man kan tro på dessa. Jag skulle helst se en publik positiv analys från Handelsbanken. Den borde kunna komma snart eftersom de redan hunnit köpa på sig till sina kunder redan nu, ska bli intressant att se statistiken över största ägare i Februari. Det hsar helt klart omsatts mycket aktier i Januari!

DnB NOR köpte också en hel del idag, speciellt sista timmen. Dock sålde Carnegie ut mycket, trots att de för tre veckor sen publicerade en positiv analys av aktien. Det kan dock vara en enskild investerare som sålt, och inte ett "trendbrott" från CAR:s sida.

Idag låg det nästan 100.000 aktier på säljsidan på 10.30. Om de säljtrycket finns kvar imorgon så blir det svårt att forcera... Vi får väl hoppas på SHB!

Min magkänsla säger mig att vi behöver info denna vecka för att aktien inte ska pressas ner mot 9kr igen, men men, vi får väl se. Återkommer i ämnet imorgon.

Förresten så lämnades mitt innehav helt oförändrat idag.