13 mars 2009

Intressant inlägg på Börssnack om Karo Bio

07.46.. hittade inlägget nedan är inklippt från Börssnack på DI. Signatur: Novatyr. Ville lägga ut det på bloggen, för jag tyckte innehållet var klart intressant...

Var närvarande vid aktiespararnas möte ikväll med börs sm och företags presentationer på agendan. Blev positivt överraskad när Erika Johnson CFO på Karo Bio höll en ca 20 min presentation om Karo Bio och framtida händelser i bolaget. Hon meddelade att bolaget kommer att presentera nyheter kring KB3305 i MARS samt att det skulle publiceras en artikel om Karo och Eprotirome i en vetenskaplig tidning mycket snart (troligtvis i slutet av mars). Hon meddelade även att samarbetet med Zydus Cabila gick väldigt bra. Hon sade att det var mycket troligt att Karo Bio skulle inleda nya samarbetsavtal med andra företag samt att de nu satt i förhandlingar där både samarbetsföretagen Wyeth och Merck var inblandade men betonade att även ANDRA spekulanter var intresserade (Astra Zeneca mycket troligt). Hon meddelade annars att kassan var stark och skulle räcka till 2:a kvartalet 2010 och att intresset och kunskapen kring bolaget hade växt mycket, framför allt genom Eprotirome och att bolaget blivit utvalt (1 av 5 utvalda bolag) på mässan Cardiology meeting i Orlando i slutet av denna månad.
Hon fick sedan frågan om det var troligt att Karo Bio skulle bli uppköpt under närmaste tiden och på den frågan svarade hon: det kan jag inte kommentera men med glimten i ögat och ett stort leende*.

Detta var väl ingenting nytt men hon gav ett mycket seriöst intryck. Intresset kring bolaget är stort och en hel del spännande nyheter väntar runt hörnet. Hon bekräftade som sagt att bolaget ska släppa några nyheter DENNA månad - alltså MARS. Sedan är det bara att hoppas att utfallet är positivt och allt tyder på det.
Mässan i Orlando samt artikeln i vetenskapliga tidningen kommer utan tvekan förstärka bolagets image och deras chanser till bra avtal ev. uppköp.

Karo Bio går mot en ljus framtid - Mars och April blir VÄLDIGT spännande månader att följa.... det närmar sig.....