9 februari 2009

Karo Bio idag...

Vet inte hur man ska sammanfatta dagen egentligen... Innan lunch sålde Avanza ut hur mycket som helst, aktien var ner kraftigt, cirka 8%. Efter den positiva artikeln på DI.se (läs artikeln här) så stack den rakt upp till 11.40 på ganska kort tid. (Satt i telefonmöte och klickade på uppdatera, varje gång jag klickade så hade den gått upp 20 öre..). Trodde först uppgången berodde på avtal eller liknande eftersom den var så kraftfull, letade på direkt hugin mfl men hittade inget. Hittade kort därefter artikeln i DI och den förklarade ju att KB är inne i en Due Dilligence och det var självklart det som fick fart på aktien. (Inga nyheter förståss, men ändå en kvalitetsstämpel att infon publiceras på DI.se).

Aktien slutade dock ner 4% idag trots positiv reklam i form av DI-artikeln. Ser nu ikväll att Nordnet slutade som största nettosäljare, med cirka 460.000 sålda aktier. Intressanta iaktagelser idag är att Avanza & Nordnet omsatt cirka 1.600.000 resp 1.200.000 aktier, av totalt 4,7 miljoner omsatta... Det är några stora privatplacerare som "leker" med oss andra tror jag. Avanza sålde mycket imorse för att pressa kursen, men kom tillbaka som köpare senare under dagen, Nordnet gjorde precis tvärtom, enligt statistiken var NON stora nettoköpare på förmiddagen, för att sedan byta fot och sälja ut.

Intressant är också att bland annat Deutsche Bank köpte cirka 70.000 aktier utan att sälja en enda idag heller. DB har nettoköpt aktier många dagar nu, det innehavet de byggt upp på kort tid börjar bli betydande.

Mitt eget innehav utökades idag, på 10,65 , 10,35 , 10,80. Totalt ökade jag innehavet med cirka 20% idag.