29 juni 2009

Uppdatering av portföljen

Har inte hunnit skriva så mycket senaste veckorna, varit massor att göra, både på jobbet med mycket resande, och privat med olika prylar. Har dock haft en hyfsat lyckosam period på börsen. Innehavet i Swedbank som jag ökade varje dag på vägen ner till 36kr har avyttrats mellan 44-46kr. Vinsten i den affären blev riktigt bra, och kompenserade med råge nedgången i Karo Bio.

Jag ligger nu cirka 95% plus under 2009, portföljen består av....

Karo Bio stom största innehav, Precise Biometrics som näst största innehav och Topotarget som minsta innehav just nu. Jag ligger också redo med mycket likviditet, kommer nog att öka i Precise under morgondagen inför kommande PM gällande en affär med Department of State i USA. Den ordern kommer vara ungefär lika stor som hela omsättningen för Precise förra året...

Jag ligger bara i "förhoppningsbolag" just nu, men det är pga att börsen är svår att tolka just nu. Har senaste månaderna gjort bra affärer i Hexagon, ABB, Swedbank mfl men de har gått upp en del nu... Funderar dock på att skapa en ny depå med enbart långsiktiga innehav, då åker många a-listbolag in i portföljen igen, långsiktigt är det många bolag som är lågt värderade.