19 april 2009

Ännu en solig helg till ända

Ja, nu är klockan 23:13. Helgen börjar lida mot sitt slut. Det har varit ännu en kanonhelg! I fredags var det poker på programmet, hos Mathias. En kul kväll med goda vänner! Spelet var väl ingen höjdare, men kul hade vi! Jag loosade totalt 185kr på pokern, det kan det vara värt :-)

I lördags var vi på bondgård! "Bonden Per" i Björkeryd hade annonserat i BLT om att han skulle släppa ut korna på sommarbete kl10.00. Vi tänkte det kunde vara kul för Alexander o åka ut där. Och det hade vi helt rätt i. Det vi inte hade räknat med var att det skulle vara typ 500 pers till där... Ett helt fält var fullt med bilar, det var nästan "marknadsstämning" på fältet. Lite efter 10 var det så dags för kossorna att inta den stora hagen, och det var faktiskt riktigt kul att se, deras glädje över att få komma ut var svår att missa! Efter cirka 20 minuter hade dock lugnet lagt sig, och vi stydre kosan (inte kossan) hem mot Skärfva By igen.

På kvällen var Ville (fyllde 1 år), Malou, Peter & Susanne på besök. Det blev grillning (som vanligt). Kanontrevligt som alltid. Vi avslutade kvällen i soffan med att titta på filmen "Slumdog Millionaire". VÄRLDSKLASS!! Detta är faktiskt en av de bästa filmer jag sett! Väldigt realistisk (nästna för realistisk).

Idag blev det en golfrunda på förmiddagen, sedan lunch på banan, i eftermiddag har det varit lite småfixande hemma, och lite arbete med mitt lilla företag. (bland annat kört igång www.lanapengar.nu som du kan läsa om längre ner i bloggen)