8 mars 2009

Kommande vecka

Söndag igen, ännu en vecka har gått. Såhär ser kommande vecka ut ungefär..

Måndag: Det blir en dag hemma, eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Det blir en del samtal, gå igenom torsdagens och fredagens mail, jag läste dem visserligen, men orkade aldrig agera på dem pga feber o halsont.. Ska också förbereda statistik till en kund.

Tisdag: Denna dag påbörjas med en kaffe i bilen. Målet för dagen är Trelleborg. Ska ner och träffa en kund där nere. Det blir ett möte där vi diskuterar partnerskap och allmänna plattforms-diskussioner.

Onsdag: Teammöte i Stockholm, fakiren lyfter redan 06.30. Hemma i Karlskrona vid 20-tiden igen. Kvällen avslutas med goda vänner på Olearys där vi följer matchen Manchester United-Inter i Champions Leauge.

Torsdag: Det blir en admin-dag i Karlskrona, antingen på kontoret, eller på hemmakontoret. På kvällen ska jag träffa Nicklastorp GK, (hjälper dem med sponsringen lite), för att gå igenom hur det ser ut kommande säsong. Dagen börjar dock med ett besök från Hem1 som ska kolla golven och värmepumpen i vårt hus.

Fredag: Lund är målet för dagen. Ska träffa en av mina kunder för ett statistikmöte, vi ska gå igenom siffror, kolla på trender mm. Fredagskvällen spenderas sannolikt hemma med familjen.

Lördag & Söndag bär det av till Kalmar, Britt & Klara fyller båda år denna helg. Vi firar Britt på lördagen, och Klara på söndagen. Ett beök på IKEA är också inplanerat. Vi ska titta på TV-bänk, soffbord och sideboard till matrummet.